Moederdag actie fb

2014-05-07 13.05.26-2

De deelname aan deze sweepstake is uitsluitend toegestaan voor meerderjarige personen boven de 18 jaar met een woonplaats in de Benelux.

De deelname is kosteloos. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Medewerkers van Shimano zijn uitgesloten van deelname.

De uitslag zal volgens de sweepstakeprocedure plaatsvinden op 12-5-2014.

Winnaars worden door ons per bericht in een sweepstakepost op 12-5-2014 geïnformeerd.

De winnaars moeten per e-mail Shimano Europe Fishing Holding BV (Benelux) hun gegevens zenden om de gewonnen prijs te claimen. Shimano draagt de kosten voor het toesturen van de gewonnen prijs.

De aanspraak op de gewonnen prijs vervalt 3 dagen na de bekendmaking. Er zal niet opnieuw geloot worden.

Omruilen of uitbetaling van het gewonnen product is niet mogelijk.

De deelnemer die een prijs heeft gewonnen stemt in om via de sweepstakepost op de hoogte gebracht te worden.

Persoonsgebonden informatie wordt niet aan derden doorgegeven en wordt slechts gebruikt voor deze actie.

De deelnemer stemt in met de voor verwerking nodig zijnde persoonlijke informatie die wij nodig hebben om de winnaar op de hoogte te stellen, alsmede de prijs toe te zenden te gebruiken. Deze instemming kan ieder moment ingetrokken worden d.m.v. een mail aan: info@shimanofishnetwork.nl

Wanneer op grond van fraude, technische redenen of andere buiten onze controle liggende factoren geen eerlijke sweepstake gegarandeerd kan worden, houdt Shimano zich het recht voor de sweepstake, zonder reden, vooraankondiging en op ieder tijdstip te pauzeren of te beëindigen.

Deze promotie staat niet in verbinding met Facebook en wordt niet door Facebook gesponsord, ondersteund of georganiseerd. Shimano Europe Fishing Holding BV draagt de verantwoording voor deze sweepstake.

Vragen, commentaar of bezwaren over deze sweepstake kan men richten aan info@shimanofishnetwork.nl en niet aan Facebook.

Disclaimer
Contact
Shimano Europe Fishing Holding BV
Industrieweg 24
8071 CT Nunspeet
Telefoon: +31 (0)341-272233
Fax.nr. +31 (0)341-272290
E-mail: pku@shimano-eu.com
Kamer van Koophandel (KvK) Nr.: 8021802
BTW nummer: B01 NL0099.13.002

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten